Hi, my name is...

Mitt namn är Michelle Winter, därav namnet Studio Winter. Jag är snart 37 år ung, sambo och förälder till tonåring. 

Jag är bosatt och verksam i Tystberga, är ursprungligen från Flen. Har tidigare i mitt liv producerat mycket musik, främst digitalt. Men sätter du mig bakom ett trumset så spelar jag gärna. Älskar i stort all musik, men har en förkärlek till metal och punk. Ritat och donat har jag gjort så länge jag kan minnas.


Jag är öppet transperson. Men för den sakens skull ska du inte jämföra mig med alla dessa snöflingor som syns i media och fan vet allt. Jag är en hybrid, lite modifierad.

Med det sagt, välkommen till mig precis som du är.

Den gamla skolan är vårt fundament.


Nutiden är stöpt ur historien. Jag hyser stor respekt för alla tatuerare som lagt asfalten för oss efterkommande, utan dom är vi idag ingenting. 


Bara en idiot säger emot.

Fullkomligt älskar det här.


Jag påbörjade mig tatueringsresa 2012, just utövandet menar jag. Kort och gott tyckte jag det verkade väldigt häftigt och intressant. Och det var kärlek vid första ögonkastet. Det har nu gått 10 år sedan jag först plockade upp en tatueringsmaskin, men... jag räknar mina år bra mycket färre än så. Jag startade min öppna verksamhet hösten 2020, så jag räknar mina dagar därifrån.

Ända från start 2012 har jag haft fokus på säkerhet när det kommer till smittskydd och hälsa. Alltid engångsprodukter, handskar, desinfektion, hindra korskontaminering,  ja you name it. Jag läser alltid på och suger in all information jag får ta del av. 

Jag tatuerar, ritar tatueringar, tänker tatueringar, drömmer tatueringar.


I'm in this shit for life.


Kvalitet & säkerhet


För mig är ovanstående en självklarhet när det kommer till utövandet av tatuering. Oavsett vilken typ av studio eller stil du söker så ska du som kund kunna känna dig helt trygg i att du kliver ut därifrån med en kvalitativ tatuering, men framför allt att din och alla andras säkerhet satts i första hand. En hel och ren studio.


Välj rätt, välj SRT ( Sveriges Registrerade Tatuerare).